Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από λίγες ημέρες, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) διέγραψε διά βίου τους Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη και ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, σχολίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» την παραπάνω απόφαση.

«Αυτό το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ για να εκλεγεί προσήλθαν και ψήφισαν 1.500 άτομα από όλη την Ελλάδα, ηθοποιοί. Από την Αθήνα 1.305 ψήφισαν για να εκλεγεί αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο. Από τους 1.305 ηθοποιούς που δήλωσαν ότι είναι κάτοικοι Αθηνών, εναντίον του κυρίου Κιμούλη ψήφισαν 153. Διάβασα μια πληροφορία μιας κυρίας που μιλάει για υπερηφάνεια. Αν το θεωρούν αυτό υπερηφάνεια, τους τη χαρίζω προσωπικά σαν Έλλην πολίτης.

Πρέπει όμως να συσκεφθούν αν αυτές οι ενέργειες, έτσι όπως παρουσιάζονται και εκτελούνται κάποιες σκοπιμότητες, μόνο τους εκθέτει. Αυτή είναι μια προσωπική άποψη, πιθανό να σφάλλω, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μείνουμε με χέρια ανοιχτά. Μίλησα χθες για πολύ λίγο με τον κύριο Κιμούλη.

Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, διότι είδαμε τι έγινε και με το Πειθαρχικό. Αυτά, όσα γνωστά είχαμε τότε, όλα τα συμπεριλάβαμε στις αγωγές μας και τα καταθέσαμε τυπικά και ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Εμείς δε θα ψευδοεντυπωσιάζουμε ούτε θα λέμε απόψεις ούτε θα βγάζουμε συναισθήματα. Θα εκτελούμε αυτό που επιτάσσει ο νόμος και η κοινή λογική. Περιμένουμε να μας κοινοποιηθεί η απόφαση, θα τη μελετήσουμε και θα απαντήσουμε. Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Δε γνωρίζω αν είναι άδικη η διαγραφή του πελάτης Κάνουν ότι μπορούν στο ΣΕΗ για να αδικούν τους εαυτούς τους και το θεσμό του Σωματείου τους», δήλωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA