Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα, η τηλεοπτική Ξένια από τη Σκοτεινή Θάλασσα του Mega, μίλησε τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4) στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα, τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και τι θα άλλαζε στον εαυτό της. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Πολυδερόπουλος: Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Εγώ τελειώνει το σήμερα και το βράδυ δεν θυμάμαι τι έκανα το πρωί. Δεν κοιτάζω παλιές φωτογραφίες ούτε να κλάψω για κάτι ούτε για να θυμηθώ, τίποτα. Πάω μπροστά. Να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενώ μπροστά σου το μέλλον είναι ωραίο;», αναρωτήθηκε η Θέμις Μπαζάκα.

Δεν έκρυψε την επιθυμία της να παίξει κωμικούς ρόλους, λέγοντας πως «Θέλω να παίξω σε κωμωδία, αλλά δεν με σκέφτονται. Οι δραματικοί ρόλοι έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον. Έχουν μια πολυπλοκότητα και μια ποικιλία. Την κωμωδία δεν την γνωρίζω γιατί δεν ασχολήθηκα πολύ. Είναι δύσκολο», εξηγώντας πως «Ήθελα να παίξω ρόλους ρεπερτορίου. Το είχα βάλει στόχο και το έκανα».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε πως έχει καιρό να δει κάποιον και να θελήσει να τον γνωρίσει. «Εγώ ερωτεύομαι. Την πατάω, δεν την πατάω. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά χρόνια να σταματήσει το βλέμμα μου σε έναν άνθρωπο. Δηλαδή να μου τραβήξει την προσοχή κι όχι σε επίπεδο τι ωραίο αγόρι ή τι ωραίος άντρας. Να μείνει. Να λες "αυτόν θέλω να τον γνωρίσω". Αυτό γίνεται γιατί μικραίνει ο κύκλος, μεγαλώνει η Θέμις, παντρεύονται οι άντρες, έχουν οικογένειες. Δεν ξέρω. Δεν κυκλοφορώ πολύ; Δεν γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους; Τους έχω γνωρίσει όλους; Αφού λέω να πάω σε καμιά άλλη χώρα», είπε χαρακτηριστικά η Θέμις Μπαζάκα.

Στη συνέχεια εξήγησε τι είναι αυτό που την κάνει να καταλαβαίνει ότι μια σχέση μετράει αντίστροφα: «Όταν χάνεται αυτή η λάμψη, αυτή η λαχτάρα να δεις τον άλλον ή να μιλήσετε, όταν τον ψάχνεις μέσα στη μέρα. Δεν μιλάω για πάθος. Να νιώθεις ότι είναι ο άνθρωπός σου. Να λες "είναι ο άνθρωπος μου και αυτό θέλω να το μοιραστώ, να μιλήσω λίγο μαζί του". Όταν δεν σε νοιάζει που είναι, να έχεις μια βδομάδα να τον δεις και να λες "οκ" ή να αρχίσω να βαριέμαι όταν είμαι μαζί του. Να μην μπορείς να πεις στον άλλον ό,τι σκέφτεσαι. Επίσης πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκπαιδεύονται μέσα στις μεγάλες σχέσεις. Εγώ δεν έφτασα ποτέ. Δεν ξέρω πως όταν έρθει αυτό το σημείο, αλλά τον αγαπάς, το γυρίζεις και συνεχίζεις να είναι ζωντανό. Εμένα όλες μου οι σχέσεις τέλειωναν γιατί τέλειωνε η αγάπη».

Τέλος, στην ερώτηση «τι θα άλλαζε στον εαυτό της;» απάντησε πως «Θα ήθελα να έχω πιο πολλή υπομονή. Είμαι πολύ ανυπόμονη. Επειδή αντιλαμβάνομαι πολύ γρήγορα πράγματα, δεν τα επεξεργάζομαι τόσο πολύ, αντιδρώ άμεσα και χάνω. Αυτό θα ήθελα αν μπορούσα να το αλλάξω, αλλά δεν μπορώ. Επίσης, θα ήθελα να μην τρώω τόσο πολύ. Τρώω πάρα πολύ. Πρέπει κάπως να τελειώσει αυτή η βουλιμία. Τρώω ακατάπαυστα, κάθε δύο ώρες, έβαλα πάλι 4 - 5 κιλά». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA