Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Κακλέας, θα βρεθεί το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (19/4) στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη: Νατάσσα Μποφίλιου: «Η δημόσια εικόνα μου δεν με απασχολεί όταν θεωρώ ότι πρέπει να πάρω μία θέση»

Ο Άρης Σερβετάλης είχε τότε αποχωρήσει επειδή η είσοδος στο χώρο του θεάτρου θα επιτρεπόταν μόνο σε εμβολιασμένους δεδομένων των μέτρων που είχαν τεθεί τότε σε εφαρμογή κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι φίλος μου, τον αγαπάω πολύ. Τον κάλυψα γιατί είχε πει όντως ότι "θα αποχωρήσω". Εγώ περίμενα να βάλει λίγο νερό στο κρασί του, αλλά σέβομαι τις απόψεις του. Κρίμα. Δουλέψαμε τόσο καλά. Δεν συμφωνούσα με τους λόγους που έφυγε γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας.

Δεν μπορεί να σηκώνεις ανάστημα μπροστά τουλάχιστον στα προτάγματα της επιστήμης, θα τρελαθούμε, θα χαθούμε αν γίνει αυτό. Είναι ιατρικό για μένα το θέμα. Για μένα δεν ήταν πολιτικό, ούτε θρησκειολογικό ούτε οτιδήποτε. Ήταν θέμα καθαρά πανδημία, να βρούμε φάρμακα, να γίνουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κακλέας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA