Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" με το δικό του μοναδικό τρόπο και χωρίς να χάσει το χιούμορ του

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση στο Instagram για τους 9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα του δεν έκρυψε πως «Ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει, αλλά έχεις δύο επιλογές. Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να του πεις "τώρα έχεις εμένα" ή να είσαι στη θέση του θύματος και να λες "γιατί να μου συμβεί;". Κρατάω μόνο τα ευχάριστα και τη δύναμη του πατέρα μου. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια».

Σε ερώτηση εάν αντιμετώπισε δυσκολίες στην αρχή της καριέρας του ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε αφοπλιστική απάντηση, λέγοντας πως «και τώρα έχω δυσκολίες, αλλά είναι άλλου τύπου δυσκολίες. Στην αρχή της καριέρας μου μού έλεγαν "τι είναι τούτο εδώ που εμφανίστηκε; Τι είναι; Τραγουδιστής δεν είναι. Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός; Δεν είναι, τι είναι; ‘Ήθελα να υπάρχει αυτή η ποικιλία. Στο τέλος είπα ότι "είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα. Είμαι αυτό που βλέπετε. Βάλτε εσείς όποια ταμπέλα θέλετε"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA