Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Γιάννης Νέζης, ο ο οποίος υποδυόταν τον «Κωστάκη» στη θρυλική σειρά του Mega «Το Ρετιρέ» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ζωή του σήμερα, αλλά και τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμη: Ακης Σακελλαρίου: Είχα πέσει σε κώμα για 10 μέρες

«Δόξα τω Θεώ, έχω τρία παιδιά τώρα. Είχα την τύχη στη ζωή μου να δημιουργήσω οικογένεια, έχω δύο αγόρια κι ένα κορίτσι. Είναι σε αρκετά μεγάλες ηλικίες 16, 18 και 19 ετών. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο πράγμα που έχω κάνει μέχρι σήμερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Νέζης και πρόσθεσε ότι «Έναν γάμο έχω κάνει. Μια φορά το κάνεις αυτό. Έχω αποφασίσει να μην κάνω άλλα παιδιά ούτε άλλο γάμο. Έχει κλείσει ο κύκλος αυτός».

Όσον αφορά την τηλεόραση εξήγησε για ποιο λόγο έχει ανασφάλεια, ενώ μίλησε και για τις υψηλές αμοιβές στα χρόνια που προβάλλονταν το Ρετιρέ και οι Μικρομεσαίοι

«Με την τηλεόραση έχω ανασφάλειες. Είναι κάτι που δεν το εισπράττεις τη στιγμή που το κάνεις. Η επιτυχία έρχεται μετά, όχι απαραίτητα όταν παίζεται κάτι. Το θέατρο έχει αυτό. Την ώρα που είσαι πάνω στη σκηνή, εισπράττεις από το κοινό τη διάθεσή του. Όσον αφορά τους μισθούς, θα πω ότι έπαιρνα περίπου 10 ενοίκια στο γύρισμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA