Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του κόσμου έκανε το βράδυ της Τετάρτης (20/4) η είδηση πως ο ASAP Rocky, σύντροφος της Ριάνα, συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες κατά την επιστροφή του με την τραγουδίστρια από διακοπές τους στα Νησιά Μπαρμπέιντος. Ο λόγος της σύλληψης αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 6 Νοεμβρίου 2021 με ένα άτομο, φερόμενο ως θύμα να ισχυρίζεται ότι ο ASAP Rocky πυροβόλησε εναντίον του 3 ή 4 φορές, πετυχαίνοντάς τον στο αριστερό του χέρι.

Διαβάστε ακόμη: Rihanna - ASAP Rocky: Γιατί συνέλαβαν τον σύντροφο της τραγουδίστριας

Τη σύλληψη επιβεβαίωσε το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες μέσω tweet στη σελίδα του στοTwitter όπου ανέφερε: «Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο 33χρονος Ρακίμ Μάγιερς, κάτοικος Λος Άντζελες, περισσότερο γνωστός ως ο μουσικός καλλιτέχνης ASAP Rocky». Μία ημέρα μετά, λοιπόν, ο ASAP Rocky φαίνεται πως πλήρωσε την υψηλή εγγύηση ύψους 550.000 δολαρίων, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος

Πάντως η Ριάνα, η οποία βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση σχετικά με το συμβάν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA