Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello στην απώλεια της μητέρας της, χωρίς να κρύψει ότι δεν το έχει ξεπεράσει, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους της έχει κοστίσει τόσο ο θάνατός της. 

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο Πάσχα στην Κέρκυρα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Δεν το έχω ξεπεράσει. Για να καταλάβετε, όταν έκανα τη φωτογράφιση, σκεφτόμουν να τηλεφωνήσω στη μητέρα μου για να της πω κάτι που ήθελα. Παρόλο που είχα εξίσου μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου, με τη μητέρα μου είναι πιο δύσκολα, ίσως επειδή εκείνος έφυγε πολύ μεγάλος και είχε πέσει, είχε χτυπήσει, είχε ταλαιπωρηθεί, είχε αδυνατίσει. Έβλεπες ότι δεν ήθελε να ζήσει άλλο», δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια, μάλιστα, εξήγησε και για ποιον άλλο λόγο η απώλεια της μητέρας της της στοίχισε τόσο πολύ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ήταν πολύ δυνατή κι έφυγε ξαφνικά από την καρδιά της. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Το προηγούμενο βράδυ ήταν έξω και μια εβδομάδα πριν είχαμε πάει εκδρομή. Πέραν όμως του ξαφνικού και του απότομου, ήταν μια μεγάλη απώλεια επειδή η μητέρα μου ήταν μια προσωπικότητα που με καθόρισε και με ενέπνευσε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA