Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Τούνη στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την απώλεια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Τρίτη (19/4). 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο της μητέρας της - Στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στη Ναύπακτο για το Πάσχα και η ιστοσελίδα nafpaktianews δημοσίευσε ένα βίντεο από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (22/4) όπου φαίνεται η Ιωάννα Τούνη απλά ντυμένη, χωρίς μακιγιάζ και - όπως είναι φυσικό - εμφανώς καταβεβλημένη

Από τη Μεγάλη Τρίτη η ίδια δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media, ενώ το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την Ιωάννα Τούνη, αφού έχουν ξυπνήσει.

Η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά τον Ιανουάριο, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της με αφορμή ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων στο Instagram. Τότε, εκείνη βουρκωμένη είχε απαντήσει πως η μητέρα της έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε πει - μεταξύ άλλων - τότε η Ιωάννα Τούνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA