Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» στο ρόλο της ως μητέρα, στον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, αλλά και τον Σάκη Μπουλά.

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορεί να μην ήξερε μια ολόκληρη γειτονιά» - Τι είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Αλεξάνδρα Ούστα τη χαρακτήρισε «το πιο σημαντικό μου επίτευγμα. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τον κόσμο. Καταλαβαίνω περισσότερο πλέον τη σημασία του να διεκδικώ πράγματα για μένα και το παιδί μου. Επίσης νιώθω πιο ανοιχτή στο να επικοινωνήσω με τον κόσμο, αλλά κατανοώ και σε τι διαδικασία μπαίνεις, για να μάθεις πράγματα που θεωρούσες ότι τα ήξερες, αλλά τελικά δεν είναι όπως τα νόμιζες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι καινούργιο μαζί με τον μικρό ή μαζί με τον μπαμπά του. Κι αυτό είναι πανέμορφο». 

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι ο ερχομός ενός δεύτερου παιδιού θα τους χαροποιούσε πολύ, αλλά «Είμαστε χαλαροί. Δεν έχουμε πρόβλημα αν μας προκύψει, θα χαιρόμασταν πάρα πολύ. Αλλά όλα γίνονται ή δεν γίνονται για κάποιο λόγο».

Σε ερώτηση εάν επηρεάζεται η σχέση με τον σύζυγό της δεδομένου ότι και εκείνος ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί, η ίδια απάντησε ότι «Τον Γιάννη τον θαυμάζω και τον καμαρώνω από πριν γνωριστούμε. Λατρεύω τον τρόπο σκέψης του και το πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει. Έτυχε αργότερα να δουλέψουμε και μαζί σε παραστάσεις του. Υπήρχαν φορές που περάσαμε φανταστικά και άλλες που υπήρχαν μικροεντάσεις, αλλά είχε κι αυτό ενδιαφέρον. Γιατί μιλούσαμε γι’ αυτό και δεν το "βάζαμε κάτω από το χαλί". Όπως κάνουμε σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας και ο Γιάννης είναι πολύ συζητήσιμος και ανοιχτόμυαλος».

Όταν η συζήτηση πήγε στον Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν την ενοχλούσε όταν τη ρωτούσαν συνέχεια για εκείνον και εξήγησε και τον λόγο.

«Πρόσφατα κι εγώ βρήκα αν με ενοχλούσε και τι ήταν αυτό που με ενοχλούσε. Ναι με ενοχλούσε σε έναν μεγάλο βαθμό. Πια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, έχω παντρευτεί, έχω δημιουργήσει οικογένεια. Δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να ανασύρουμε πράγματα από το παρελθόν. Με ενοχλούσε παλιότερα, γιατί κι εγώ μπορεί να μην είχα στη ζωή μου σημαντικές κατακτήσεις κι έτσι αισθανόμουν λίγο μειονεκτικά. Τώρα πια νιώθω πιο άνετα να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι τακτοποιημένο μέσα μου και έχω προχωρήσει στη ζωή μου», ενώ όπως ανέφερε, κλείνοντας, το μεγαλύτερο μάθημα που έλαβε από τον αείμνηστο ηθοποιό, ήταν ότι: «Έμαθα να ζω τη ζωή στο έπακρον. Γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική και δεν αξίζει να την χαραμίζω ανούσια», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA