Μενού
  • Α-
  • Α+

H Bάνα Μπάρμπα αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά την Κυριακή του Πάσχα (24/4) ότι ο πατέρας της αντιμετώπισε ένα «αρκετά σοβαρό» πρόβλημα υγείας με την ίδια να λέει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Φιλιατών στη Θεσπρωτία όπου απευθύνθηκε. 

Διαβάστε ακόμη: Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια η Ντένη από τη σειρά «Δύο Ξένοι»

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κρατάνε Θερμοπύλες. Γιατροί, προσωπικό δουλεύουν μέρα - νύχτα, ενώ μεγάλοι γιατροί δεν αντέχουν και φεύγουν από εκεί» είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα, η οποία, όμως, δεν ανέφερε κάτι παραπάνω όσον αφορά την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της. 

Ανακοίνωσε δε ότι αναζητά χορηγούς για να ενισχύσουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει νέο εξοπλισμό. 

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα εξήγησε για ποιο λόγο εκείνη έφυγε από την επαρχία όταν ήταν 18 ετών.

«Μεγάλωσα στα Γιάννενα και με έπνιγε λίγο το κατεστημένο της επαρχίας. Δεν είχα την δυνατότητα να σπουδάσω και σαν ένα όμορφο κορίτσι και λίγο άτακτο έπρεπε να κάνω μια κανονική ζωή, να παντρευτώ νωρίς κτλ. Οπότε νομίζω η φύση μου ήταν λίγο ατίθαση, έφυγα με 2 παπούτσια πάνινα που λέμε, δεν ήθελα να παντρευτώ στα 18 και μπήκα στην Αθήνα», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Εξήγησε δε πως «Ο καθείς ανάλογα με τα όπλα που έχει. Εγώ εκείνη την περίοδο είχα μια συμπαθητική εμφάνιση, οπότε αυτό ήταν το όπλο μου για να μπορέσω να επιβιώσω. Για μένα το μεγαλύτερο πράγμα είναι να μπορείς να παραμείνεις άνθρωπος όσα μεγαλεία και αν δεις στη ζωή σου. Αυτή είναι η ουσία. Δεν μετριέται ο άνθρωπος στα μεγαλεία. Μετριέται το να παραμείνει αλώβητος ακόμα και άμα φτάσει στο υπέρμετρο. Φτάσαμε και στο Χόλιγουντ και τι έγινε; Περπατάς σε ένα χωριουδάκι, παίρνεις αγκαλιά μια γιαγιά, αυτά είναι τα Όσκαρ της ζωής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA