Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άντζελα Δημητρίου μαζί με την κόρη της, Όλγα, θέλησαν να ευχηθούν «Χριστός Ανέστη» σε όλο τον κόσμο μέσα από βίντεο που ανέβασε στο προφίλ στο TikTok η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου το βράδυ της Ανάστασης.

Διαβάστε ακόμη: Εβελίνα Παπούλια: «Η πορεία μου είχε πάρα πολλά λάθη - Δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Αφροδίτη Λιάντου»

Αποχωρώντας από την εκκλησία και έχοντας λάβει το Άγιο Φως, η Άντζελα Δημητρίου ευχήθηκε υγεία για όλο τον κόσμο γράφοντας «Το Άγιο Φως να φωτίζει το δρόμο μας».

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ανεβάσει ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε στην κουζίνα σε ρόλο… MasterChef που μάλλον δεν την έχουμε συνηθίσει και συγκεκριμένα, να φτιάχνει τσουρέκι για το Πάσχα, απαριθμώντας ένα ένα τα συστατικά που χρειάζονται και περιγράφοντας αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει όποιος θελήσει - με τη σειρά του - να δοκιμάσει να το φτιάξει.

https://www.tiktok.com/@angeladimitriou_official/video/7089935221835009285

Μπορεί η Άντζελα Δημητρίου να έκανε μόλις πριν λίγους μήνες TikTok, όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή αφού ανεβάζει διάφορα βιντεάκια είτε από την καθημερινότητά της είτε από live εμφανίσεις της και βίντεο κλιπ της. 

https://www.tiktok.com/@angeladimitriou_official/video/7088651362128366854
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA