Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς στην κάμερα της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ την Δευτέρα του Πάσχα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον χαρακτηρισμό «σκυλάδικα» που συνοδεύει τα τραγούδια του, για τη γέννηση του δισέγγονού του, ενώ αναφέρθηκε και στην... δύσκολη συνεργασία που έχει φέτος στο Vegas Live Stage με τον Βασίλη Τερλέγκα.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Έξαλλη με δημοσίευμα - «Κρίμα που προσβάλλεις εκατομμύρια γυναίκες»

«Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί» είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς για τον δισέγγονό του, ενώ για τα τραγούδια του εξομολογήθηκε πως «τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου σκυλάδικα. Ή εγώ γαβγίζω όταν τραγουδάω ή αυτοί που έρχονται εδώ είναι σκυλιά. Θέλουν να με λένε σκυλά; Δεν με ενοχλεί».

Για την κατάσταση της υγείας του Πασχάλη Τερζή σχολίασε: «Λένε διάφορα. Ο άνθρωπος είχε πρόβλημα στους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρίσεις, αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου». Τέλος σχολίασε πως «τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου τους μεγάλους τραγουδιστές» ενώ αποκάλυψε με χιούμορ ότι «ο πιο δύσκολος στη συνεργασία είναι ο Βασίλης Τερλέγκας. Είναι λίγο παρτάκιας, στον κόσμο του». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA