Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά της είχε τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) η Αννίτα Πάνια και θέλησε να μοιραστεί μέσα από το προφίλ της στο Instagram τη λαχταριστή τούρτα της, ενώ μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, αποκάλυψε και την ηλικία της.

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Οι ευχές και το όλο νόημα μήνυμα για τους επικριτές από τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά

«Ένα το κεράκι, 52 τα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας εύχομαι υγεία και χαρά με πολλή και καλή τρέλα!», έγραψε η Αννίτα Πάνια και δεν ήταν λίγες οι επώνυμες κυρίες που έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Μεταξύ αυτών ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία της έγραψε «Δεν μεγαλώνουν οι ιδέες, Αννίτα παιδί μου, χρόνια πολλά», αλλά και η Άννα Βίσση, η οποία της έγραψε «Σ' αγαπώ για πολλούς λόγους, παραπάνω από 52 σίγουρα! Happy birthday».

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια είναι καλές φίλες, έχοντας - κατά καιρούς - αυτοσαρκαστεί με το δικό τους μοναδικό τρόπο και οι δύο δημόσια για το γεγονός ότι έχουν υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένες με τον Νίκο Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/CcxzfNEILvw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA