Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα (26/4) στην εκπομπή Στούντιο 4 για τη μάλλον κακή πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι - για εκείνη - το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Οι ευχές και το όλο νόημα μήνυμα για τους επικριτές από τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου, γιατί είναι πολύ ντροπαλός, αλλά έχει αρκετό χιούμορ οπότε είμαστε εντάξει με αυτό. Προσπαθούμε τα επαγγελματικά μας να είναι έξω από το σπίτι. Είναι πολύ πιστός και είμαστε μαζί σχεδόν 17χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Πρόσθεσε δε πως «Παίζαμε τένις μαζί και έτσι άρχισαν όλα. Παίζαμε επιθετικό τένις και η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ άσχημη. Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Μετά από έξι μήνες, άλλαξαν τα πράγματα και από τότε είμαστε μαζί. Ήρθε τη σωστή στιγμή, που είχα κάνει ένα κύκλο και μία περιπέτεια και μία εξερεύνηση μόνη μου».

Στη συνέχεια  η Αντιγόνη Δρακουλάκη ανέφερε ότι «Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι, γιατί εκεί δεν μπορείς να dealάρεις. Είναι ηλίθιοι. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς, δεν υπάρχει ανταλλαγή. Και νομίζω όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από τέτοιους ανθρώπους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA