Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο έκαναν στη Vogue του Μεξικό η 55χρονη Σάλμα Χάγιεκ μαζί με την 14χρονη κόρη της, Βαλεντίνα, ενώ στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στα ισπανικά, μίλησαν - μεταξύ άλλων - για τη σχέση τους, αλλά και για την επιθυμία της Valentina να ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μητέρας της. 

Διαβάστε ακόμη: Madonna: Οι νέες φωτογραφίες της Βασίλισσας της ποπ προβλημάτισαν τους φανς της

«Μαλώνουμε για τα ρούχα γιατί παίρνει τα πάντα από τη ντουλάπα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σάλμα Χάγιεκ, προσθέτονας πως «Από τότε που ήταν μικρή ποτέ δεν με άφηνε να διαλέγω τα ρούχα της και πάντα μου άρεσε αυτό. Είναι πολύ καλή και στο μακιγιάζ. Κι εγώ είμαι καλή στο μακιγιάζ, αλλά τώρα μου τα μαθαίνει όλα εκείνη».

Με τη σειρά της η Βαλεντίνα αποκάλυψε τι κάνουν όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και δε θέλουν κανείς να τις καταλάβει τι λένε: μιλάνε στα ισπανικά. «Όταν είμαστε με πολλούς ανθρώπους γύρω μας μου αρέσει γιατί είναι σαν να μοιραζόμαστε ένα μυστικό, επειδή κανείς δεν μιλά ισπανικά. Mε τον μπαμπά μου μιλάμε γαλλικά», δήλωσε η Βαλεντίνα.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως στο μέλλον θέλει να γίνει ηθοποιός και στη συνέχεια σκηνοθέτης, ενώ δεν έκρυψε πόσο σημαντικό θεωρεί να βοηθάει όσο μπορεί τον κόσμο γύρω της. «Έχω φίλους που δεν έχουν σπίτι. Έμαθα ότι κάθε άνθρωπος που είναι άστεγος έχει μία διαφορετική ιστορία. Όλοι θεωρούν ότι είναι άστεγοι εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών ή επειδή δεν δουλεύουν. Κι επίσης κάθε φορά που βλέπεις κάποιον να κοιμάται στον δρόμο, έχεις την ίδια αντίδραση: Λυπάσαι, αλλά δεν θέλεις να πλησιάσεις. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να πλησιάσεις και να τους ακούσεις αντί να τους αγνοήσεις και να πιστεύεις ότι δεν είναι δικό σου πρόβλημα ή δικό μας πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Βαλεντίνα.

https://www.instagram.com/p/Cc0Y6pzL_AG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από πλευράς της η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε για την κόρη της και το γεγονός ότι έγινε μητέρα μετά τα 40 της χρόνια, λέγοντας πως τότε ένιωσε «ότι είχα ήδη κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου» και «περήφανη για όσα είχα πετύχει».

https://www.instagram.com/p/Cc0bUKVLKjs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν έγινε μαμά ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την υποκριτική, αλλά ο σύζυγός της της άλλαξε τη γνώμη και ο λόγος ήταν «Επειδή σε κάποιο σημείο, όπως μου είπε, θα μου έλειπε το επάγγελμά μου, που μου επιτρέπει να απελευθερώνω τη δημιουργικότητά μου κι επειδή είμαι καλλιτέχνης», είπε η Σάλμα Χάγιεκ.

https://www.instagram.com/p/Cc0ckB_rQ3y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA