Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ετοιμάζονται να ανέβουν στο Asia Express, το οποίο θα παρακολουθήσουμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Star και μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέρθηκαν - μεταξύ άλλων - στο νέο brand που κυκλοφόρησε η Ιλάειρα Ζήση.

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έριξε» το Tik Tok με το σούβλισμα του αρνιού - Πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές

«Ευτυχώς, που είχα τον άντρα μου δίπλα μου. Δε θα άντεχα χωρίς αυτόν. Μου έβαζε τα κοσμήματα, τα παπούτσια, με έντυνε, με έγδυνε», δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση με εκείνον να προσθέτει: «Ο Μαυρίκιος δεν είναι μόνο για να κρατάει το χέρι στο πεντικιούρ» και να αποκαλύπτει πως θα σχεδιάσει την ανδρική κολεξιόν του brand της μέλλουσας συζύγου του.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε πως όταν είχαν ένα μικρό καυγαδάκι, η μητέρα του Μαυρίκιου ήταν αυτή που μεσολάβησε και τα ξαναβρήκαν. «Για κάτι μικρό είχαμε παρεξηγηθεί, δεν θυμάμαι καν. Και τότε έρχεται η μητέρα του, γιατί ήμασταν στην Κύπρο και με αγκάλιασε και του λέει "να μην στεναχωρείς την πριγκίπισσά μου"», είπε χαρακτηριστικά η Ιλάειρα Ζήση.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε πως όταν ταξίδεψαν στη Νάξο, ο κόσμος έβγαινε από τα σπίτια του και τους ζητούσε να βγάλουν μαζί φωτογραφίες, αλλά «Βγάλαμε την πρώτη, τη δεύτερη, την τρίτη φωτογραφία και κάποια στιγμή λέω, εντάξει φτάνει. Ε, δεν θα γίνω ο Γιάννης Μπέζος που δεν θέλει να φωτογραφηθεί», σημείωσε.

Τέλος, ξεκαθάρισαν πως δε θα γυριστεί ταινία με θέμα τη ζωή τους, αφού το ζευγάρι έδωσε αρνητική απάντηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA