Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη από τη Μεγάλη Τρίτη που έχασε τη μητέρα της έχει συνεχώς στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer, μετά από 10 ημέρες απουσίας από τα social media επέστρεψε ανεβάζοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της από τα παιδικά της χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Κάτω από την ανάρτησή της ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε ένα συγκινητικό σχόλιο. «Χαίρομαι που γνώρισα την Μητέρα όπως την είπα και της άρεσε που ήταν όλα αυτά που ανέφερες αλλά και τόσα που δεν είπες. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μας είπε και ειδικά το επιφυλάσσομαι… Σ’ αγάπησα λίγο παραπάνω γιατί είδα τι μαμά έχεις. Εμείς είμαστε ομάδα μην το ξεχνάς».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με εκείνη μικρό κοριτσάκι στην αγκαλιά της και έκανε μια συγκινητική αφιέρωση σε εκείνη: «Μανούλα μου…

Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε όλα όσα ήθελα να κάνω και να γίνω - ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη - ευχαριστώ για τον "χώρο" & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα.

Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ' αγαπώ με όλη μου την ψυχή και μου λείπεις απεριόριστα… Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ! Μαμάκα μου».

https://www.instagram.com/p/Cc3JyhrIRsP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA