Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (28/4), ανήμερα των γενεθλίων της, η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από την ημέρα που παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή, Κωστή Μαραβέγια, στην Ύδρα. 

Διαβάστε ακόμη: Μέμος Μπεγνής: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια - Πιστεύω στο "άγιο block", κάνω συχνά»

«Καθόλου, τίποτα δεν έχει αλλάξει, τα ίδια είναι. Είναι πολύ καλά όλα», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου, εξηγώντας πως «Το συζητούσαμε πάντα γιατί λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει "πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;", λέω "εντάξει, όχι κανονικά, αλλά ναι, κάποια στιγμή". Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι ένα μικρό, μαζεμένο πάρτι».

Στη συνέχεια είπε τον τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου. «Έκανε πρόταση κανονικά. Γονάτισε κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Ήταν πολύ συγκινητικό», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου, ξεκαθαρίζοντας πως «Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», πρόσθεσε.

Τέλος, δεν έκρυψε πως στο παρελθόν δεν της άρεσε η ημέρα των γενεθλίων και την έπιανε μια νοσταλγία, ένα άγχος «επειδή προφανώς δεν είχα σε κάποια πράγματα πληρότητα στη ζωή μου. Από την άλλη, όμως, πριν από πέντε χρόνια περίπου αποφάσισα ότι αυτό θα αλλάξει γιατί δεν μου αρέσει καθόλου και με ταλαιπωρεί και έβλεπα φίλους που φέρονταν έτσι και συνειδητοποίησα το εξής: Είναι κάτι, το οποίο πρέπει να γιορτάζεται γιατί είναι η μοναδική μέρα που έχεις στο χρόνο. Το προετοίμαζα και έλεγα ότι φέτος δεν θα είμαι ένα μίζερο βόδι», κατέληξε με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού η Τόνια Σωτηροπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA