Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με αφορμή την πρεμιέρα του στο Stage με τον Μιχάλη Μενιδιάτη και την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω» είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ εξέφρασε κι άλλη μια επιθυμία του, λέγοντας ότι «θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα»

Τέλος για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και προκάλεσε αίσθηση, τόνισε: «Οταν είπα με την σκέψη μπορώ να μετακινήσω αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, ποτέ δεν είπα ψέματα», δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης και συνέχισε: «είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινούμε αντικείμενα με τη σκέψη, όχι τραπέζια και σπίτια, λεπτά αντικείμενα».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης αποκάλυψε μία συνήθεια που τον ενοχλεί, ενώ μίλησε και για κακοποιητικές συμπεριφορές. «Μπορεί να με τσαντίσει πολύ, να σου τηλεφωνήσω και να μην το σηκώσεις ή να μην πάρεις πίσω. Έχω δει και εγώ συμπεριφορά στο τραγούδι, απορώ πως δεν βγήκαν», τόνισε ο τραγουδιστής. «Το «πουλάω σταριλίκι» είναι καραγκιοζιλίκι», πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στα κιλά της καραντίνας, ενώ σχολίασε την προσεχή τηλεοπτική εμπειρία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Πήρα 5, 6, 7, 10 κιλά την περίοδο του κορονοϊού», αποκάλυψε. «Περάσαμε όμορφα στον "πιλότο" εκπομπής με την Παναγιώταρου, θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA