Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Open Weekend. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για την παρουσιάστρια που προσκάλεσε να παίξει μουσική στον γάμο του χωρίς να τον προβάλλει στην εκπομπή της. 

Διαβάστε ακόμηΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω να ακούω το όνομά μου, ακόμα και η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση»

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος». 

Το σχετικό απόσπασμα στο 8:59

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA