Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Χατζησοφιά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε πως σε ηλικία 12 ετών έμαθε πως οι θείοι της ήταν οι βιολογικοί της γονείς. Η γνωστή σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και την Ειρήνη Αρβανίτη, αποκαλύπτοντας πως όταν έμαθε πως οι άνθρωποι που θεωρούσε θείους της ήταν οι βιολογικοί της γονείς πέρασε δύσκολα. 

«Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας. Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε οκτώ μηνών. Όταν πέθαναν οι θετοί μου γονείς, γύρισα στους πραγματικούς μου, στον Τύρναβο. Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο» είπε η Αννα Χατζησοφιά

«Όταν μας έγινε η πρόταση από τον Alpha για τα Νεοκλασικά είπαμε αμέσως ναι. Υπογράφουμε το “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” και προσεχώς τον Μαυρογιαλούρο. Ήμουν στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν πήρα το πτυχίο γιατί παράλληλα πήγα στη δραματική σχολή και άρχισα να δουλεύω», είπε επίσης η Άννα Χατζησοφιά. «Με τον Χάρη Ρώμα κολλήσαμε αμέσως από την πρώτη στιγμή, είμαστε οικογένεια. Με τον Χάρη σκοτωνόμαστε για τα σενάρια και για τα πολιτικά. Δεν θα δεχόμασταν να βρεθούμε αντίπαλοι πολιτικά σε πάνελ. Ένας πολιτικός θεωρούσε ότι σκιαγραφείται ο ίδιος στο πρόσωπο του υπουργού που υποδυόταν ο Χρήστος Ευθυμίου. Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” θα μπορούσε να γίνει ταινία», ανέφερε η σεναριογράφος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA