Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε στα social media με αφορμή την κριτική που δέχτηκε μετά τον χαμό της μητέρας της για δημοσιεύσεις που έκανε στο Instagram. «Μετά την κηδεία της μαμάς μου, που έγινε στις Σέρρες, ήμουν με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη, αυθημερόν, στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στον ΣΚΑΙ, το μεσημέρι του Σαββάτου (30/04) Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα ασχολήθηκαν με το ξέσπασμα της γνωστής influencer, σχολιάζοντας πως το πένθος του καθενός είναι απολύτως προσωπική υπόθεση. Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα μου επιτρέψετε να πω κάτι γιατί έχω πενθήσει πολύ στη ζωή μου. Ο καθένας μπορεί να πενθήσει όπως εκείνος νιώθει καλά. Θα μπορούσε να είχε βάλει ένα μαγιό, να είχε πάει σε μια παραλία γιατί έτσι ήθελε να μπει μέσα στη θάλασσα και να ξεχαστεί. Θα μπορούσε να ήταν γυμνή σε μια παραλία γιατί έτσι ήθελε να ξεχαστεί. Θα μπορούσε να κάνει και οτιδήποτε γιατί έτσι της άρεσε. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει και να σχολιάζει το πένθος κανενός! Και επαναλαμβάνω, σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει πενθήσει και τους δύο γονείς του».

«Δεν θυμάμαι… Πήγα την επόμενη ημέρα στη δουλειά γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Μπορεί και να βγήκα με τους φίλους μου έξω, δεν θυμάμαι τι έκανα. Γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Μπορεί και να είχα πιει πολύ γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Κακώς, Ιωάννα, που βγαίνεις και απαντάς σε ανθρώπους που κρύβονται και γράφουν. Μπαίνεις σε μια διαδικασία απολογίας, γιατί; Γιατί; Βάλε ότι θέλεις και κάνε ότι θέλεις. Η ψυχή σου το ξέρει», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Από την πλευρά της η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε: «όταν χρησιμοποιείς αυτό το μέσο και βγάζεις πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ από αυτό το μέσο και το έχεις θεοποιήσει εσύ, πως μετά δεν περιμένεις αυτό το μέσο να σου γυρίσει και μπούμερανγκ; Λέω εγώ τώρα… Όπως επίσης, Ιωάννα μου, δεν ήθελα να κάνεις αυτό το ξέσπασμα με φίλτρο! Δεν χρειαζόταν αυτό το ξέσπασμα να γίνει με φίλτρο! Είναι μια κατάθεση της δική σου ψυχή, μια κατάθεση αυτού που βιώνεις. Γιατί πρέπει να είναι ψεύτικο, ρε Ιωάννα; Έχει φίλτρο τώρα σε αυτό που κάνει η Ιωάννα και μένα αυτό μου βάζει μια ταμπέλα ανάμεσα μας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA