Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του απάντηση στον Γιάννη Κακλέα έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής μετά τη δήλωσή του στην ΕΡΤ ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι» παρά τον ίδιο. 

Διαβάστε ακόμηΝαταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου με έκανε στα 19 της χωρίς να θέλει παιδί»

Ο Μάρκος Σεφερλής, με βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, ανέφερε ότι δέχεται τη συγγνώμη του σκηνοθέτη, την οποία του μετέφεραν άλλα πρόσωπα, ωστόσο λέει ότι είναι πιο έντιμο να το κάνει ο ίδιος ο Γιάννης Κακλέας δημόσια. «Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το “Βαθύ λαρύγγι”, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ότι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλλει. Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου, κ. Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα όμως πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

https://www.instagram.com/tv/Cc_DOAxjLik/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιάννης Κακλέας: Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το «Βαθύ Λαρύγγι» παρά τον Μάρκο Σεφερλή 

Ο Γιάννης Κακλέας το προηγούμενο διάστημα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος». Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στον Μάρκο Σεφερλή με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν αν θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει τον Μάρκο Σεφερλή ή μία… αισθησιακή παράσταση στο θέατρο όπως το «Βαθύ λαρύγγι». «Έχει γραφτεί για το θέατρο; Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA