Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μίχας ήταν ένα πρόσωπο που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην ιατρική, χωρίς όμως να έχει εγκαταλείψει τη μουσική. Για την απόφασή του μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο τον επηρέασε η ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε μετά το talent show. 

«Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη να αφήσω τη δημοσιότητα και να πάω να κάνω το αγροτικό μου στα Αντικύθηρα. Δεν το είχα προγραμματίσει και δεν περίμενα ότι θα το μάθει κόσμος και θα γίνει ντόρος. Δεν περίμενα καν ότι θα ασχοληθεί κάποιος με αυτό το πράγμα. Έσκασε λίγο σαν βόμβα γιατί με ξέρουν σαν λίγο πιο “βρώμικο” καλλιτέχνη και ήταν λίγο κόντρα ρόλος το “Νίκος Μίχας και γιατρός”. Γι΄ αυτό έκανε αίσθηση» είπε ο Νίκος Μίχας. «Επάνω στην κρίση, με επηρέασε λίγο ψυχολογικά, ένιωσα ότι κάπως είχα τελματώσει στο καλλιτεχνικό. Έχασα τον στόχο μου. Κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο και μετά έπαθα μπλακ άουτ. Αυτό δεν το ξεπέρασα εύκολα. Συνέπεσε και με μια ψυχολογική κατάπτωση, και τα προσωπικά μου δεν πήγαιναν καλά εκείνη την περίοδο» εξομολογήθηκε.

«Δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση εκείνη την εποχή, ούτε έβλεπα, έλειπα και στο εξωτερικό… Είχα μια σχέση με μια κοπέλα στην Ελλάδα και ήταν δική της έμπνευση να πάω στο Fame Story. Η δημοφιλία που πήρα ήταν ένα γερό σοκ. Μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνη για κάποιον που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί γι’ αυτό και πρέπει όταν βλέπεις ότι έχεις επιτυχία, πρέπει να πηγαίνεις αγκαζέ με έναν ψυχολόγο. Εγώ δεν το έκανα αυτό και ήταν λάθος μου» αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Fame Story. 

Για την γυναίκα του αλλά και το παιδί τους είπε: «Η γυναίκα μου πάντα με θαύμαζε. Έχουμε και μια σημαντική διαφορά ηλικίας. Δέκα χρόνια. Όταν εγώ ήμουν 24 εκείνη ήταν 14. Της άρεσα καλλιτεχνικά. Η πατρότητα είναι κάτι που ανακαλύπτω τα τελευταία 2,5 χρόνια. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Η μεγαλύτερή μου αγάπη είναι το παιδί μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA