Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έκανε flashback στην καριέρα της μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε - μεταξύ άλλων - τα γυρίσματα της ταινίας «Το Ξύλο Βγήκε από τον παράδεισο» και τον ομηρικό καυγά που είχε ως «Πόπη Αλεξίου» με τη «Λίζα Παπασταύρου», την οποία υποδυόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σχολική εκδρομή, αλλά και τη σχέση της στη συνέχεια με την εθνική μας σταρ. 

«Η πρώτη μου επαγγελματική στην Ελλάδα ήταν "Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο". Όταν τσακωνόμασταν, εγώ ήμουν και χειροδύναμη και είχα βάλει την Αλίκη κάτω, μέσα στη σκόνη ίσα που φαινόμασταν. Και ακούω μια φωνούλα "Ρε Μέλπω, άσε με κι εμένα να πάω από πάνω, πρωταγωνίστρια δεν είμαι;"», είπε χαρακτηριστικά η Μέλπω Ζαρόκωστα λέγοντας πως ανέπτυξε μια επαγγελματική φιλία μαζί της. 

«Εγώ πηγαινοερχόμουν στην Αγγλία κι έφερνα θεατρικά και ραδιοφωνικά έργα, της τα πήγαινα για να διαλέξει από αυτά ποιο θα παίξει. Έζησα όλο τον χωρισμό της με τον Δημήτρη που την χαντάκωσε ελαφρώς, την τραυμάτισε. Παρότι αγαπιόντουσαν πραγματικά, δεν ταιριάζανε καθόλου», δήλωσε για την πολύκροτη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. 

«Όταν έμαθα ότι η Αλίκη ήταν άρρωστη πήγα και την βρήκα και ήταν λιγάκι φοβισμένη. Δεν είχε αποφασιστεί ακόμα από τι. Η Αλίκη δεν θα είχε αυτό το τέλος που είχε. Το άφηνε να έρθει μόνο του μέχρι που η ασθένεια αυτή η τραγική, η φοβερή την κουκούλωσε. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο αστέρι που ακόμα και τώρα - σαν και μένα - θα μπορούσε να δίνει χαρά σε όλους τους Έλληνες. Πήρα την Αλίκη τηλέφωνο να της πω ότι δεν μπορώ να συνυπάρξω σε ένα τηλεοπτικό προϊόν που της είχαν ζητήσει να κάνει γιατί θα έφευγα από την Αθήνα. Τελευταία φορά που την είδα ήταν στο νοσοκομείο. Σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της. Έχω περάσει κι εγώ τρεις καρκίνους, τα γλίτωσα, όμως. Αυτή το περιφρόνησε», επεσήμανε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA