Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα μίλησε την Τρίτη (3/5) στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της στα ξαφνικά ενώ βρίσκονταν διακοπές και μάλιστα, στα χέρια της, αλλά και για το έμφραγμα που έπαθε η ίδια ένα μήνα μετά.

Διαβάστε ακόμη: Δάκης: Επιδεινώθηκε η υγεία του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

«Τον Ιούλιο θα κλείσουν δύο χρόνια. Το φιλοσόφησα και είπα, μια χαρά, εκεί που είναι, με περιμένει. Τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια κι είχα θυμό. Έφυγε στα χέρια μου όταν πήγαμε να φάμε. Είχε τα προβληματάκια του, αλλά δεν ήταν για να φύγει, αφού πήγαμε διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας για να κάτσουμε το καλοκαίρι και βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να μπούμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελπίδα.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε πως «Το βλέπω καμιά φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ήμασταν πολύ καλά. Ξαφνικά μου κάνει από μακριά "δεν είμαι καλά" και τρέχω να τον βοηθήσω. Τον έφερα σιγά σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει "δεν είμαι καλά". Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια. Το κατάλαβα μετά από ένα λεπτό ότι έφυγε. Μετά από ένα μήνα έπαθα ένα έμφραγμα, σώθηκα από θαύμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και να αφήσω τα παιδιά μου μόνα, τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε είπα "Ελπίδα, εδώ, προχώρα" και σκέφτομαι τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω και προσπαθώ να το κάνω για να νιώθει και εκείνος καλά και εγώ καλά», τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA