Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου μίλησε την Τετάρτη (4/5) στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 για την περίοδο της ζωής του όπου εξαιτίας της πολλής δουλειάς έπαθε υπερκόπωση με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στην εξώπορτα του Γιώργου Καπουτζίδη. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Επτά ιερείς αντιδρούν στην καμπάνια του υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων

«Ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να πατήσω ένα pause. Πρέπει να ήταν το 2011 όταν δούλευα πάρα πολύ, επίσης, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα χωρίς να φάω. Όλα μαζί συν το άγχος, την πίεση, ο οργανισμός κάποια στιγμή έρχεται και παθαίνει ένα overdose. Τα τελευταία δύο χρόνια όντως έτρεχα χειμώνα - καλοκαίρι με παράλληλα πολλά πράγματα και κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε:

«Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78 για να καταλάβετε. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Τελείωσα την παράσταση και έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός, με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Καπουτζίδης και μου λέει "έλα από το σπίτι το βράδυ" γιατί είχε πέσει σύρμα από φίλους ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Ούτε που θυμάμαι πώς οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα, πέφτω κάτω και μου λέει "άκου να σου πω τώρα δεν έχει πλάκα. Ή θα πάμε στο νοσοκομείο τώρα ή μάζεψε τα πράγματά σου να σε πάω στην οικογένειά σου". Τα μαζέψαμε, πήρα τον μεγάλο αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα. Ενημερώσαμε την επιχείρηση ότι υπάρχει πρόβλημα και μετά ο γιατρός διέγνωσε την τεράστια αδυναμία. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε μέρες, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ και εκεί λέω ότι "τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε"», αποκάλυψε ο Αργύρης Αγγέλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA