Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μιμή Ντενίση συζήτησε την Τετάρτη (4/5) στην Ελένη Μενεγάκη για την απώλεια της μητέρας της, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τα γενέθλιά της που πλησιάζουν.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Εκεί που άλλοι βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό»

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Έχω κάνει πολλά ωραία γενέθλια, αλλά τα πιο συγκινητικά γενέθλια - που δεν το ήξερα τότε - ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Γι’ αυτό λέω πολλές φορές κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολλή ένταση. Δυστυχώς συνήθως σκεφτόμαστε κάτι ωραίο του παρελθόντος και κάτι που θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον και δεν χαιρόμαστε αυτό που ζούμε», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός.

Η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

«Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να έχεις τύψεις όταν θα φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς ακόμα και τη στραβή που έχει», είπε η Μιμή Ντενίση με την Ελένη Μενεγάκη να μην κρύβει πως της δίνει την εντύπωση ότι θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα ακόμα και στον εαυτό της.

«Δεν έχω τον έλεγχο, έχω τη σκέψη, όμως», απάντησε η Μιμή Ντενίση, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε όσο και αν σε εκνευρίζει. Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι - που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα - όμως, αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις».

Με μια μακρά και επιτυχημένη πορεία ως ηθοποιός, η Μιμή Ντενίση παραδέχτηκε πως «Είχα μια ψευδαίσθηση, ότι επειδή ξεκίνησα πολύ μικρή και επειδή η επιτυχία ήρθε αμέσως, νόμιζα ότι όσο προχωράνε τα χρόνια, αυτό γίνεται πιο εύκολο. Όμως, όσο προχωράνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο, γιατί έχοντας και τη μεγάλη αγάπη του κοινού για την οποία νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη, έχεις πιο πολλές αμφισβητήσεις για το έργο σου, ενώ με τα χρόνια μεγαλώνει και η αγωνία».

«Νομίζω ότι είναι ένας διαρκής αγώνας, απλώς μεγαλώνοντας τα βλέπουμε όλα λίγο πιο ήρεμα», κατέληξε η Μιμή Ντενίση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA