Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο pastry chef, Στέλιος Παρλιάρος, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση του με τους γονείς του, την επαγγελματική του πορεία, αλλά και τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με τον Μπόμπαινα στο MasterChef και το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Ως παιδί, δεν αγαπούσα το διάβασμα και το σχολείο, ο πατέρας μου δεν με πίεσε, όμως, ήταν φίλος μου, το ίδιο και η μητέρα μου, η οποία ήταν αγία. Στους γονείς μου οφείλω ότι βρήκα τον δρόμο μου. Στην Αθήνα ήρθαμε όταν ήμουν 10 ετών. Στον πατέρα μου δεν άρεσε καθόλου που άφησε την Πόλη. Πέθανε έχοντας αυτό το μαράζι στην καρδιά του», δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος. 

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «Έμενα στη νονά μου κι επισκεπτόμουν την Κωνσταντινούπολη στις γιορτές. Ο πατέρας μου ήρθε με το ζόρι στην Ελλάδα, πέθανε από τη μελαγχολία του στα 67 του. Εκείνος με βοήθησε στο ξεκίνημά μου και έκανα το μαγαζί, είχα επιτυχία από την πρώτη στιγμή και εκείνος δεν έζησε να δει την επιτυχία μου».

Στην πορεία ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε στις δυσκολίες στην ζωή του, λέγοντας - μεταξύ άλλων - πως κινδύνεψε να πάει φυλακή λόγω χρεών προς το Δημόσιο, αλλά και να σκοτωθεί σε τροχαίο.

«Ήθελα να δημιουργώ ό,τι καλύτερο. Δεν είχα κάποιον να με συμβουλέψει. Ήμουν στη δουλειά και ήρθε η κοπέλα και μου είπε "σε ζητάνε" και από ένστικτο κατάλαβα ότι ήταν οι αστυνομικοί και κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μη με συλλάβουν. Παρόλα αυτά το πολέμησα, βγήκα νικητής χωρίς να χρωστάω σε κανέναν», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Όσον αφορά το τροχαίο, ανέφερε πως «ήμουν τόσο κουρασμένος από τη δουλειά που κινδύνευσα να σκοτωθώ σε τροχαίο. Πήγα να χάσω τη ζωή μου. Διαλύθηκε το φορτηγό, εγώ δεν έπαθα τίποτα. Γι’ αυτό τον λόγο λέω ότι πια δεν φοβάμαι τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA