Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησε την ημέρα της η Νατάσα Θεοδωρίδου και παρά την αναποδιά που της έτυχε στην πορεία με το λάστιχο του αυτοκινήτου της να σκάει, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τραγουδάει σε μεγάλα κέφια. 

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζουν 25 χρόνια μαζί - Η αξέχαστη πρόταση γάμου και τα λόγια αγάπης

Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου φρόντισε να ενημερώσει τους φαν και followers της μέσα από το προφίλ της στο Instagram ανεβάζοντας βίντεο με τη ίδια να τραγουδάει «Με την πρώτη ματιά» του Κώστα Μπίγαλη και να γράφει «κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα»

Στη συνέχεια, όμως, έδειξε τη συνέχεια της ημέρας με το λάστιχο να σκάει και την τραγουδίστρια να προσπαθεί να βρει βουλκανιζατέρ και να γράφει «και μετά ήρθε το λάστιχο». Ωστόσο, το απρόοπτο δεν την πτόησε καθόλου αφού τη βλέπουμε να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία «όχι θα κάτσω να σκάσω» της Λίτσας Διαμάντη και να «το ζει».

https://www.instagram.com/tv/CdJKgtjoCr7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA