Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Adele έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν, αλλά και πρόσφατα το κοινό με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς. Σήμερα έγινε 34 ετών και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ομως, η επιτυχημένη τραγουδίστρια, όσο μεγαλώνει, προσπαθεί να αγαπά και να φροντίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον εαυτό της, κάτι το οποίο φανερώνουν οι δηλώσεις της σε συνεντεύξεις, αλλά και οι δημοσιεύσεις της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Το φόρεμα δεν σε κάνει Μέριλιν Μονρόε - Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια κι οργή στο Instagram

Με αφορμή, λοιπόν, την ημέρα των γενεθλίων της, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια δηλώνει πως ανυπομονεί να γίνει 60 χρονών. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα εντυπωσιακό και γιορτινό σύνολο, πόζαρε στο φακό απελευθερωμένη και απόλυτα χαρούμενη.

 

https://www.instagram.com/p/CdM4PR1rGNC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος! Αν ο χρόνος συνεχίζει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις πτυχές στη ζωή μου όπως κάνει καθώς περνούν τα χρόνια, δεν μπορώ να περιμένω να γίνω 60! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη! Τόσα μαθήματα, τόσες ευλογίες για να είμαι ευγνώμων. Αυτά είναι τα 34 και μ’ αρέσει πολύ που είμαι εδώ! Ευχαριστώ για την αγάπη που εισπράττω πάντα στα γενέθλιά μου» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της. Έπειτα από ένα δύσκολο διαζύγιο, η Adele φαίνεται ότι βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του Ριτς Πολ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA