Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος μαζί με τη Σαμπρίνα, διευκρινίζοντας πως το σχήμα θα συνεχιστεί κανονικά, μιας και όλες οι διαφωνίες έχουν πλέον λυθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα: Αποχώρησε ξαφνικά από το νυχτερινό σχήμα με την Σαμπρίνα – Τι συνέβη

«Θα συνεχίσουμε κανονικά τη συνεργασία μας. Πραγματικά ήταν μια άτυχη στιγμή. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Για κάποιο λόγο επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Δεν θέλω να κάνω πειράματα και από τη στιγμή που έχουμε πάρει καλλιτέχνες που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που έχουμε ξεκινήσει, θα συνεχίσουμε. Το μαγαζί δεν μπορεί να γίνει ούτε κλαμπ ούτε after. Δεν κάνουμε πειράματα. Κρατάμε αυτό και θέλουμε να πάει καλά. Εγώ σε αυτό επιμένω. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα, τα οποία δεν ήθελα εγώ», εξήγησε η Κωνσταντίνα. 

Μάλιστα, σε ερώτηση για το ποια είναι η σχέση της με τη Σαμπρίνα και αν υπήρξε κάποια διαφωνία μεταξύ τους, η Κωνσταντίνα ήταν ξεκάθαρη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι έγινε. Δεν ήξερε τι γινόταν. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, έριξαν κάποιες ιδέες, δεν είχαμε πρόβλημα μεταξύ μας εμείς οι καλλιτέχνες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA