Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Γκουσγκούνης έφυγε σε ηλικία 92 ετών από ανακοπή καρδιάς την Παρασκευή (6/5) στο Θριάσιο όπου νοσηλευόταν, ενώ σήμερα Δευτέρα (9/5) έγινε η κηδεία του στη Λούτσα, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Γκουσγκούνης: «Ετσι θέλω να πεθάνω» - Η τελευταία επιθυμία του

Ο εγγονός του, Δημήτρης, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, όπου έγραψε: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά, χαμογελαστός, δυνατός, άφοβος, όπως πάντα, όταν εσύ το θέλησες πλήρης ημερών. Πλέον θάνατος αναίσθητων. Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη, πατέρα και παππού μας..»

Την είδηση του θανάτου του Κώστα Γκουσγκούνη, την έκανε γνωστή ο φίλος του, Δημήτρης Λουκάκης, με ανάρτησή του στο Facebook. Ο Κωνσταντίνος Γκουσγκούνης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21 Μαρτίου 1931. Ο ηθοποιός και φωτογράφος έγινε γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες πρωταγωνίστησε μεταξύ 1965 και 1984.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdiversnake%2Fposts%2F5845722752120937&show_text=true&width=500

Στη συνέχεια δε ο Δημήτρης Γκουσγκούνης ανανέωσε την cover φωτό του, ανεβάζοντας μία καλοκαιρινή φωτογραφία μαζί με τον παππού του, Κώστα Γκουσγκούνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA