Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για τις τελευταίες προετοιμασίες πριν αποχωρήσουν για το «Asia Express». Το ζευγάρι μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ενώ οι δυο τους δήλωσαν σίγουροι πως θα ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα συναντήσουν. 

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Στεριανού: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει σε οντισιόν για ταινία»

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο» είπε η Ιλάειρα στο Super Κατερίνα. «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα Ζήση να παντρευτεί δεν θα πείσω να μας βοηθήσουν οι ντόπιοι; Είναι ένας αγώνας δρόμου το ζευγάρι που θα αποχωρήσει είναι αυτό που θα είναι ο τελευταίος στην κούρσα. Είσαι μόνος σου θα πρέπει να ξυπνήσεις να ξεκινήσεις να τρέξεις η διαμονή είναι δύσκολη γιατί αν χάσει τις δοκιμασίες που θα υπάρχουν θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει, αλλιώς στρωματσάδα! Εγώ όταν βλέπω άντρα θα βάζω την Ιλάειρα να μιλάει, όταν βλέπω γυναίκα θα επεμβαίνω εγώ με την γοητεία που με διακατέχει όπως έριξα την Ιλάειρα» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Στην αρχή μου έλεγε να κάνουμε ένα μωρό δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό», ανέφερε η Ιλάειρα Ζήση. Από την πλευρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε: «εγώ της είπα με το που θα τελειώσουμε από το παιχνίδι, για να σου δώσω αποκλειστικό στο πλάνο, που θα γυρνάμε στην τουαλέτα μέσα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA