Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μεγαλύτερο γούρι της Αμάντα Γεωργιάδη στη Eurovision 2022, δεν είναι άλλο από τον σύντροφό της Erlend Iversen Nakken. Ο νεαρός Νορβηγός, ο οποίος είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας, ακολούθησε την καλή του στη μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρα της και μάλιστα πανηγύρισε έξαλλα την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Ερώτηση της EBU στην Ελλάδα αν μπορεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό - Μάγεψε η Αμάντα Γεωργιάδη

Η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται σε σχέση με τον Erlend Iversen Nakken εδώ και αρκετό καιρό, ενώ φαίνεται πως γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο. Άλλωστε η Αμάντα σπουδάζει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Trondheim και σε λίγες ημέρες δίνει τις εξετάσεις της για το πτυχίο της.

Ο σύντροφός της τη στηρίζει απόλυτά και οι δυο τους έχουν μοιραστεί στο Instagram ουκ ολίγες φωτογραφίες από στιγμές τους. Μάλιστα, ο Erlan δείχνει να λατρεύει την Ελλάδα και έχει ξεκινήσει ήδη να μαθαίνει ελληνικά.

https://www.instagram.com/p/CdaSAS6Nicn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Instagram Story που ανέβασε ο Νορβηγός λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό έγραψε «Πάμε Ελλάδα», ενώ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πανηγύρισε έξαλλα αγκαλιά με την Αμάντα, κρατώντας την ελληνική σημαία.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και το outfit του, καθώς τον είδαμε να φορά see through μπλουζάκι και σακάκι, μια στιλιστική επιλογή που έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη.

https://www.instagram.com/p/CYgbAcxItIX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CStp400IzGq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA