Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Μεταξόπουλος, σε μια από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις του εδώ και καιρό, μίλησε στο Πρωινό την Τετάρτη (11/5) για τη σχέση που έχει με τους γιους του, ενώ δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς την εντελώς αλλαγμένη εμφάνισή του.

Διαβάστε ακόμη: Πασχάλης Τερζής: H σπάνια δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή με μπαστούνι

Ο γνωστός χορογράφος ξύρισε το μαλλί του και έχει αφήσει μούσι και είναι πραγματικά αγνώριστος σε σχέση με το παρελθόν.

Όσον αφορά τους γιους του, ο ίδιος χαρακτήρισε το ρόλο του πατέρα τον πιο δύσκολο. «Συζητάμε. Με βγάζουν νοκ άουτ από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους, δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω κάνει στη ζωή μου είναι εκείνος του πατέρα. Εγώ δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα του παιδιού μου. Υπάρχει πάντα αμφισβήτηση. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει», εξήγησε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ανέφερε δε πως κανένας από τους δύο δε θέλησε να ακολουθήσει το δικό του επάγγελμα. «Δυστυχώς, δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια, αν σκεφτεί κανείς πως στο εξωτερικό, στην ηλικία τους οι περισσότεροι χορευτές είναι έτοιμοι», είπε, ενώ αποκάλυψε και το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι γιοι του.

«Πολλές φορές με δούλευαν, με αποκαλούσαν "μπαλαρίνο". Δεν τους αφορά καθόλου η δουλειά μου», παραδέχτηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA