Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ρυθμούς Eurovision μπήκε και η Καίτη Γαρμπή με αφορμή την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στην σκηνή του διαγωνισμού με την οποία πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Η τραγουδίστρια έκανε το απόλυτο throwback και θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή το 1993. Η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το 1993, τότε που ανέβηκε στην σκηνή της Eurovision και τραγούδησε το «Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός», με το οποίο τότε εκπροσώπησε την χώρα μας και η εμφάνισή της έμεινε αξέχαστη σε όλους.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζουν 25 χρόνια μαζί - Η αξέχαστη πρόταση γάμου και τα λόγια αγάπης

«Συγκίνηση» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή.

https://www.instagram.com/tv/CdbBY5fAdBs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καίτη Γαρμπή: Τι απέγινε το φόρεμα που φορούσε στην Eurovision

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο η Καίτη Γαρμπή είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων είχε ερωτηθεί για το θρυλικό γαλάζιο φόρεμα που φορούσε στην εμφάνισή της στη Eurovision του 1993, με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη ρώτησε αν έχει ακόμα το σέξι μπλε φόρεμα, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, στην ντουλάπα της και εκείνη του απάντησε χαρακτηριστικά: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου».

Μάλιστα, η ίδια είπε στη συνέχεια ότι ήταν πολύ επιπόλαιη που το έδωσε και δεν το έχει κρατήσει. «Πώς έκανα τέτοιο πράγμα; Πολύ κρίμα, δεν το λέω ούτε στον εαυτό μου», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA