Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) στο πλατό της «Ελένης» με αφορμή την 66η Eurovision και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι φέτος είναι η τελευταία του σεζόν στην τηλεόραση, αφού έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο, το ξενοδοχείο Anemela Mykonos. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο: «Αν τα αναλύουμε και πολύ αυτά που λέμε, χάνουν την αξία τους»

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι πολύ σημαντικό να βλέπω αγαπημένους συναδέλφους να εκτιμούν τόσο πολύ τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα.

Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, ίσα ίσα είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις; Πρέπει να είμαι από πάνω να το υποστηρίξω», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.  

Συμπλήρωσε δε πως «το χρωστάω στον άνθρωπό μου, με τον οποίον είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA