Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάσα Μπάστα εξήγησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» - μεταξύ άλλων - για το πώς η κόρη της έχει αλλάξει τη ζωή της, αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί ουσιαστικά τρεις φορές τον σύζυγό της, ενώ αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, καθώς επίσης στο θαύμα που έχει βιώσει στο παρελθόν με τον αδερφό της. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κοζάκου για το ομοφοβικό σχόλιο στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Το είχαμε συζητήσει και είχαμε πει να μιλήσει»

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα πήρα 4 κιλά, τόσο τσουρέκι που έφαγα. Μετά τη Φάρμα κάνω τα πάντα για να βάλω κιλά», παραδέχτηκε με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού η ίδια, εξηγώντας πώς η κόρη της τη βοηθάει να διατηρείται αδύνατη. 

«Με την κόρη μου, την Ειρήνη, το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. Έχω να πάω γυμναστήριο τρία χρόνια. O λόγος ύπαρξης μου, η δουλειά μου, τα χρήματα έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με μένα, μου το λένε όλοι, λέει ατάκες που λέω εγώ, κάνει κινήσεις που κάνει και εγώ, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια έχει. Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να κρύψει την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της. «Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου, νομίζω τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αυτά δεν τα κανονίζεις», τόνισε.

«Με τον σύζυγό μου έχουμε παντρευτεί τρεις φορές, με τρία διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό γιατί το έχω βάλει τόσες φορές στις επιδείξεις. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο, στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό το παράδοξο», αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα. 

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει αρκετές φορές προβλήματα με θαυμαστές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Έχω μετακομίσει πάρα πολλές φορές λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα».

Όσον αφορά τα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι, η Σάσα Μπάστα δήλωσε πως αυτά εξακολουθούν μέχρι σήμερα, αλλά η ίδια δε δίνει ιδιαίτερη σημασία. 

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα νομίζω ότι αν σταθείς σε αυτά δεν θα εξελιχθείς εσύ η ίδια. Άστους να λένε, το όνομά σου να λένε σωστά και δε σε πειράζει. "Ας λένε για σένα κάτι κάνεις σωστά", μου είχε πει ένας μεγάλος του χώρου μας», είπε, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να εκπροσωπούσε τη χώρα μας στη Eurovision. Μου αρέσει η πρόκληση να δοκιμάζω νέα πράγματα. Αν κάποιοι ειδικοί θεωρούσαν ότι μπορώ να το κάνω σωστά, γιατί όχι;», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε με τον αδερφό της όταν οι γιατροί είχαν σηκώσει πλέον τα χέρια τους ψηλά.

«Ανέκαθεν πίστευα και πιστεύω. Είμαι παπαδοπαίδι. Ο παππούς μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Όλο μας το σόι πιστεύουμε πάρα πολύ. Έχουμε ζήσει θαύμα με τον αδελφό μου όταν οι γιατροί δεν είχαν πλέον καμία ελπίδα. Κάναμε μια πολύ δυνατή προσευχή και αυτή την προσευχή άκουσε, πιστεύω», είπε συγκινημένη η Σάσα Μπάστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA