Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η ηθοποιός του «Doctor Strange», Zara Phythian, η οποία κατηγορούνταν μαζί με τον σύζυγό της για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού επί τρία χρόνια (αρχής γενομένης το 2005) όταν εκείνο ήταν ηλικίας 13 ετών.

Διαβάστε ακόμη: 5 φορές που διάσημοι ομολόγησαν πως δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα πιο απλά πράγματα

Στον σύζυγο της Zara Phythian, Victor Marke επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 χρόνων τόσο για την κακοποίηση του κοριτσιού όσο και για άσεμνη επίθεση σε δεύτερο κορίτσι. 

Το ζευγάρι κατηγορείται ότι μέθυσαν το κορίτσι με ρούμι και στη συνέχεια η Phythian το εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη με τον σύζυγό της με την κακοποίηση να λαμβάνει μια με δύο φορές το μήνα στο σπίτι τους.

Μάλιστα, ο δικαστής είπε ότι η κακοποίηση ήταν προσχεδιασμένη, ενώ - απευθυνόμενος στον Marke - του είπε ότι τον θεωρεί «την κινητήριο δύναμη πίσω από την κακοποίηση. Ήσασταν σαφώς ενήμερος για το πρώτο περιστατικό, αλλά προσποιηθήκατε ότι κοιμάστε», ανέφερε ο δικαστής.

Ο Victor Marke κατηγορείτο ότι έκανε σεξ με την ανήλικη σε περίπου 20 διαφορετικές περιπτώσεις, με το θύμα να περιγράφει το ζευγάρι σαν χαρακτήρες από την ταινία «Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ». Αποκάλυψε δε ότι εκείνος την απείλησε πριν τις σεξουαλικές πράξεις, ενώ τη διέταζε να τραβάει σε βίντεο την κακοποίηση.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζευγάρι για 14 κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας, καταδικάζοντας, ταυτόχρονα, τον Marke για τέσσερις ακόμη κατηγορίες ασελγούς επίθεσης κατά ενός ακόμα έφηβου κοριτσιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA