Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο τραγουδιστής των «Ζιγκ Ζαγκ», Γιώργος Σαρρής, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το συγκρότημα που αγαπήθηκε αλλά και το τι τον ενέπνευσε για να γράψει ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια το, «φύσηξε έρωτας βοριάς».

«Ίσως ήμασταν το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Όλα τα άλλα είχαν διακοπή κάπου στη μέση κι εμείς κρατηθήκαμε 17 χρόνια όλοι μαζί, όπως ήμασταν. Όσο περνούσαν τα χρόνια κι η δημοτικότητα του γκρουπ άρχισε να πέφτει, άρχισαν και τα προβλήματα. Όχι ότι ο ένας τα έριχνε στον άλλον αλλά εκεί αρχίζουν εκνευρισμοί και γιατί δεν κάναμε αυτό και να κάνουμε εκείνο. Υπήρχαν διαφωνίες προς την πορεία του γκρουπ. Η ατομικότητα των καλλιτεχνών είναι στον υπέρτατο βαθμό, παρόλο που δεν ήμασταν έτσι. Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική… Ήμασταν τέσσερα διαφορετικά άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και παρόλα αυτά περάσαμε τρομερά χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες και κόντρες» είπε ο Γιώργος Σαρρής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγούδι «Φύσηξε έρωτας βοριάς»:

«Το έγραψα όταν ήμουν χωρισμένος. Καθόμουν στο κατάστρωμα του καραβιού γυρνώντας από Μύκονο, παρακαλούσα να γίνει κάτι να μου αλλάξει το μυαλό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA