Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ημέρα του πολιτικού τους γάμου μοιράστηκαν στο Instagram η Κόρτνεϊ Καρτνάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, παντρεύτηκαν σε μία χαμηλών τόνων τελετή, από την οποία απουσίαζαν τα τρία παιδιά της τηλεπερσόνας, καθώς και οι διάσημες αδερφές της.

Διαβάστε ακόμη: Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο - Απουσίαζαν τα παιδιά και οι αδερφές της

Στην τελετή, σύμφωνα με τη Daily Mail, παρευρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους η γιαγιά της Κόρτνεϊ και ο πατέρας του Τράβις. Η σταρ του «The Kardashians» εμφανίστηκε με μίνι νυφικό και πέπλο στα μαλλιά. Το νυφικό της είχε βαθύ ντεκολτέ και κόκκινη καρδιά ενώ ο Τράβις φορούσε ένα μαύρο σμόκιν.

https://www.instagram.com/p/CdokfyFPv_P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram έγραψαν στη λεζάντα «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει».

https://www.instagram.com/p/CdokitPvkm5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα «μόλις παντρεύτηκαν». Σύμφωνα με πηγή, που μίλησε στο People, το ζευγάρι σχεδιάζει και έναν υπερπολυτελή γάμο στην Ιταλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA