Μενού
  • Α-
  • Α+

H μητέρα του Elon Musk, Μaye, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους «Sports Illustrated Swimsuit». Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Ελον Μασκ είναι ένα από τα πρόσωπα του τεύχους 2022 και εντυπωσιάζει στα 74 της με μαγιό. Η Μaye Musk, η οποία είναι ενεργή στην πασαρέλα, ενώ παράλληλα είναι γνωστή διαιτολόγος και συγγραφέας, φωτογραφήθηκε από τον YuTsai Host για το εξώφυλλo του περιοδικού και δηλώνει πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη. «Ηταν καιρός» σημειώνει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.https://www.instagram.com/p/CdoF7YpLbRH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οπως αποκαλύπτει, η φωτογράφιση είχε μια «ωραία ατμόσφαιρα». «Όλοι ήταν ευγενικοί και προσεκτικοί, έτσι ένιωθα πολύ άνετα με το μαγιό μου», δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/CdozlCHraUc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αν σκεφτόμουν ότι θα γινόμουν μοντέλο για το περιοδικό Sports Illustrated για το τεύχος του Swimsuit ο κόσμος θα νόμιζε ότι είμαι τρελή. Και να΄ μαι εδώ! Ζω τη ζωή μου και νιώθω φανταστικά» σημειώνει η Maye Musk.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA