Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συμμετοχή του στην ταινία «Αναλώσιμοι 4» μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», αναφέρθηκε στον Τζέισον Στέιθαμ, ενώ έκανε και μία δήλωση για την Μέγκαν Φοξ που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, ο Θεσσαλονικιός με καταγωγή από την Κίνα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, ντούμπλαρε σε κάποιες σκηνές τον Tony Jaa, τον διάσημο ηθοποιό και αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ταϊλάνδη και ανέφερε ότι ήταν μοναδική εμπειρία, εξηγώντας παράλληλα πώς ήρθε η πρόταση.

Μιλώντας για τον Τζέισον Στέιθαμ ανέφερε ότι είναι πιο ωραίος από κοντά, ενώ για την Μέγκαν Φοξ είπε: «Μου χάλασε λίγο την εφηβική μου φαντασίωση. Είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά τώρα είναι μητέρα, ήρθε με τα παιδιά της εκεί. Ηταν πάρα πολύ φιλική, αλλά εντάξει στα εφηβικά μου χρόνια την είχα διαφορετικά στο μυαλό μου».

Ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε και για το Survivor, τονίζοντας ότι φέτος δεν το παρακολουθεί πολύ, αναφέροντας ότι δεν θα ήθελε να ήταν εκεί γιατί «υπάρχει τόσο μεγάλη κόντρα μεταξύ των συμπαικτών».

Την ώρα που γινόντουσαν αυτές οι δηλώσεις, η Μέγκαν Φοξ βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στα μουσικά βραβεία Billboard που πραγματοποιήθηκαν στο Λας Βέγκας και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Μασίν Γκαν Κέλι.

Η Μέγκαν εμφανίστηκε με δημιουργία Dolce & Gabbana, ενώ ο Μασίν φόρεσε ένα εκκεντρικό κοστούμι του οίκου Gucci και έκανε ένα μανικιούρ που όπως αποκάλυψε κόστισε 30.000 δολάρια καθώς στα νύχια του ρόκερ είχαν τοποθετήσει πραγματικά διαμάντια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μέγκαν Φοξ στο πάρτι που έγινε μετά τα βραβεία φόρεσε μία μπλε ολόσωμη φόρμα, στην οποία μάλιστα όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να κάνει... τροποποιήσεις για να μπορέσει να κάνει σεξ με τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/CdmwX7BrSCA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκεκριμένα δημοσίευσε τον διάλογο που είχαν στα μηνύματα με τον στυλίστα της, όπου φαίνεται να τον ρωτά: «Ήταν ακριβό αυτό το μπλε ρούχο επειδή χρειάστηκε να κάνουμε μια τρύπα στον καβάλο ώστε να κάνουμε σεξ;», με τον στυλίστα να απαντά: «Σε μισώ» με τρία emoji που γελάνε και πρόσθεσε: «Θα το φτιάξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA