Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε την Τρίτη (17/5) στην εκπομπή «Μεσημέρι με τη Μάριον» του Open στην απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 στο ομοφοβικό σχόλιο που τον αποκαλούσε «κακιά αδερφή».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κοζάκου για το ομοφοβικό σχόλιο στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Το είχαμε συζητήσει και είχαμε πει να μιλήσει»

«Εγώ δεν πιστεύω ότι απάντησε ο Γιώργος. Εγώ πιστεύω ότι ήταν άλλη μία στιγμή αυθόρμητη του Γιώργου, όσο και αν το είχε σκεφτεί, γιατί το είπε και ο ίδιος ότι το έχει σκεφτεί. Θεωρώ ότι ήταν μία αυθόρμητη ανάγκη του, να επικοινωνήσει άλλη μία φορά αυτό που είναι. Ο Γιώργος είναι ένα πλάσμα που δεν χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για τίποτα. Όλο αυτό που λέμε, απαντάει, να κάνει από δω, από εκεί, εμπεριέχει μια προσπάθεια μέσα. Εγώ δεν πιστεύω πως ό,τι κάνει ο Γιώργος εμπεριέχει μία προσπάθεια μέσα, είναι έμφυτο γι’ αυτό και είναι ξεχωριστός», δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του τελικού του Σαββάτου ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε δημόσια στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε μέσω Twitter τα εξής:

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA