Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Grimes ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημοπρατήσει δύο από τα εμβληματικά αξεσουάρ που φόρεσε στο Met Gala του 2021 για να βοηθήσει οικογένειες στην Ουκρανία. Η 34χρονη μουσικός και μητέρα των παιδιών του Ελον Μασκ ενημέρωσε το κοινό της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως θα πουλήσει τη μεταλλική μάσκα προσώπου, που είχε εμπνευστεί από την ταινία «Dune», αλλά και τα αυτιά ξωτικού, με τα οποία είχε εμφανιστεί την περασμένη χρονιά στο λαμπερό event.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Τα «άκουσε» και από τον σχεδιαστή του θρυλικού φορέματος της Μέριλιν Μονρόε

Τα έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες, που προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, μετά τις ρωσικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών, για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη. Να σημειωθεί ότι τα χρήματα θα δοθούν στις οργανώσεις Diaspora Relief και Razom, οι οποίες παρέχουν ανταπόκριση έκτακτης ανάγκης, τροφή, στέγη και υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη στην Ουκρανία και στα πολωνικά σύνορα.

https://www.instagram.com/p/Cdo9ReypAEs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αξία της μεταλλικής μάσκας εκτιμάται στα 1.200 δολάρια, ενώ τα «αυτιά ξωτικού» στα 1.500 δολάρια. Οι προσφορές θα κλείσουν στις 26 Μαΐου και μέχρι τότε, τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Artsy.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA