Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα έκανε ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως για εκείνον, το ταξίδι συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Απόστολος Ρουβάς: «Ο Άρης Σοϊλέδης έχει στοχοποιηθεί - Ο Καραγκούνιας έχει πει πολλές φορές ψέματα»

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας "σταθμός" γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστηκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα.... Και το ταξίδι συνεχίζεται!» έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία του από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CdsCPo0IUC7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA