Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν δύο ημέρες η Κάρμεν Ηλέκτρα είχε πετάξει ένα teaser μέσα από το προφίλ της στο Instagram ότι σήμερα Τετάρτη (18/5) ετοιμάζει μια μεγάλη ανακοίνωση για τους θαυμαστές της και η σταρ τήρησε την υπόσχεσή της.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Τα «άκουσε» και από τον σχεδιαστή του θρυλικού φορέματος της Μέριλιν Μονρόε

Όπως ανακοίνωσε πλέον διαθέτει σελίδα στο συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans όπου οι χρήστες με συνδρομή μπορούν να απολαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και να έρχονται σε άμεση επικοινωνία με τους δημιουργούς περιεχομένου. 

Η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο της βήμα, δηλώνοντας στο People πως πλέον θα μπορεί να είναι το «αφεντικό του εαυτού της» και να χρησιμοποιεί το δικό της «δημιουργικό όραμα» στη δουλειά της χωρίς κάποιος να της λέει «μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο. Σκεπάσου».

Η ίδια σκοπεύει να ποστάρει - μεταξύ άλλων - μαθήματα ομορφιάς, φωτογραφίες διακοπών, μαγιό και φωτογραφίες εσωρούχων, καθώς επίσης πιο προσωποποιημένο περιεχόμενο, ενώ η πρώτη της ανάρτηση στην πλατφόρμα ήταν αποκλειστικό υλικό από το ταξίδι της στο Παλμ Σπρινγκς, όπου γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια μαζί με φίλους της. 

«Οι άνθρωποι θα κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν ούτως ή άλλως με τις φωτογραφίες σας», εξηγεί η Κάρμεν Ηλέκτρα και προσθέτει ότι  «Μπορεί επίσης να τους ελέγχετε και να ακολουθείτε αυτό που νιώθετε μέσα σας για να κάνετε».

https://www.instagram.com/p/CdmOwxtsalC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δηλώσεις της δεν είναι τυχαίες δεδομένου ότι η ίδια έχει κάνει αγωγές σε στριπτιτζάδικα, τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες της σε διαφημίσεις τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA