Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Ψάλτη έκανε παρέμβαση το πρωί της Πέμπτης (19/5) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ, διαψεύδοντας έτσι την Κάκια Ιγερινού.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Φέρτης: Η μάχη με το Αλτσχάιμερ και το συγκινητικό tweet της Κάκιας Ιγερινού – «Η μνήμη σβήνει»

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

Κάκια Ιγερινού: Επιθυμία του να γίνει η ανάρτηση

Η ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού ήταν εκείνη που αποκάλυψε τη μάχη που δίνει ο Γιάννης Φέρτης. «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Κάκια Ιγερινού εξάροντας την αξιοπρέπεια του φίλου της.

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του. «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.

Η ανάρτησή της ωστόσο έχει διαγραφεί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA