Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «παρών» έδωσε στα Μουσικά Βραβεία Billboard 2022 την Κυριακή (15/5) ο ράπερ Μασίν Γκαν Κέλι στο πλευρό της - πάντα εντυπωσιακής - συντρόφου του και σταρ του Χόλιγουντ, Μέγκαν Φοξ, αλλά αυτή τη φορά μάλλον της έκλεψε την παράσταση με το λουκ του. 

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Σε κίνδυνο η ζωή της ίδιας και των παιδιών της - Οι απειλητικές επιστολές από άγνωστο άνδρα

Ο Μασίν Γκαν Κέλι φορούσε ένα Dolce & Gabbana κοστούμι, αλλά το διαμαντένιο μανικιούρ του ήταν αυτό που έστρεψε τα βλέμματα πάνω του παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος εμφανίζεται με εντυπωσιακά νύχια. 

Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι τα νύχια του ράπερ ήταν καλυμμένα με 880 διαμάντια, συνολικής αξίας 30.000 δολαρίων που ίσως, αυτή να είναι η διαφορά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές. 

Χρειάστηκαν δέκα ώρες για να δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα, ενώ έπρεπε να εφαρμοστούν στα δάχτυλα του Μασίν Γκαν Κέλι στο περιορισμένο χρονικό διάστημα μεταξύ της πρόβας του για την εμφάνισή του στα Μουσικά Βραβεία Billboard 2022 και της εμφάνισής του στο κόκκινο χαλί.  

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αποφασίσει τα εν λόγω διαμάντια να μην πεταχτούν, αλλά να δημιουργηθεί μια συλλογή από δαχτυλίδια και όλα τα έσοδα να δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση του Κλίβελαντ, το οποίο είναι η γενέτειρά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA